W

ordPress er et Open Source blog-værktøj. Som de fleste andre Open Source-programmer er det gratis. Det bliver dog udviklet på engelsk, så vi har sat os for at gøre det tilgængeligt på dansk. Tanken bag er, at hvis du skriver dine indlæg på dansk, vil du vel gerne have alt andet til at stå på dansk? Og selvfølgelig er det muligt. Det kræver bare lidt arbejde. Mest fra vores side, næsten ikke fra din side.

D

er er fra WordPress’ mange brugeres side taget initiativ til at lave “lokaliserede” udgaver på mange forskellige sprog. At det har været (og er) en centraliseret proces, gør, at alle ikke behøver at oversætte deres egen WordPress, men i stedet kan benytte sig af den oversættelse, som passer til netop deres sprog. Jeg har i et stykke tid stået for den danske udgave og har nu fået samlet et helt hold af andre frivillige, så vi kan gøre det endnu bedre og desuden få oversat nogle flere temaer og nogle flere udvidelser.

H

vis du skal lave en frisk installation kræver det faktisk ikke mere end at installere den engelske version. Hvis du skal opgradere til en nyere version eller bare konvertere til dansk, skal du gennem op til flere minutters redigering (det tager op til 3 minutter!). Vi har også oversat installeringsinstruktionerne.

Beskrivelse af wordpress citeret fra http://wp-danmark.dk