Her er en 5 trins quik-guide til oprettelse.
Hvis du allerede har en webside kan du kontrollere at den kan bruges eller om du skal ændre dit webhotel fra fx. ASP til PHP med en tilknyttet My-SQL database.

1  Domæne:

Et domæne er din adresse og ikke andet. Så du skal først og fremmest have et domænenavn som fx. http://www.dinside.dk eller http://dinside.dk det kan du købe igennem dit webhotel.

2 Webhotel:
Et webhotel er det sted dine data eller webside ligger, dit domæne skal pege på dit webhotel og der er flere der tilbyder oprettelse gennem webhotel udbyderen fx. www.unoeuro.dk som der anbefales.
Hertil kan du få 3 måneder extra ved at bruge en rabatkode fra customcms.dk : 96RCAT

3 PHP – Webhotel
Wordpress skal bruge en php server at køre på. Der findes både ASP og PHP servere men det er vigtigt ved oprettelse at du vælger PHP

4

MySQL – database
For at holde styr på indholdet på hjemmesiden gemmer wordpress dine informationer i en MySQL-database. Derfor skal den også oprettes, det sker dog for det meste automatisk når du opretter dit webhotel.

5

 Login Info
CustomCMS skal bruge login informationerne til dit webhotel og databasen der hører til for at kunne oprette din webside. Det nemmeste er at viddersende de mail du har modtaget ved oprettelsen af domæne og webhotel til mail@customcms.dk
VIGTIGT: ALLE OPLYSNINGER BLIVER BEHANDLET FORTROLIGT. [/one_half]