Custom CMS

opretter og tilpasser websites i Open Source CMS løsninger, hvor der fokuserer på kundens behov og brugervenlighed. Der er et tæt samarbejde med designer firmaet Video-Web.dk som tager sig af grafik, tekster, brochurer video og lyd. Trin 1 hvis du skal have en ny hjemmeside vil typisk være at vi tager en snak om hvordan udseende og funktioner skal være hvis der er brug for et grafisk oplæg samarbejder vi med Video-Web.dk der så laver dette.

WordPress

er oprindeligt et blog-værktøj, men er nu så veludviklet, at det kan bruges som fuldbyrdet CMS – især hvis I overvejer at benytte elementer som blogs, video, Twitter og Facebook på sitet. Der findes et stort antal af plugins til WordPress.
For at sikre at vi leverer stabile sider, tester vi disse plugin, da det ikke er alle der er lige effektive og kompatible med den nyeste version af WordPress.

Hvorfor?

CMS (Content Management System) er et web software til at organisere og tilpasse websidens indhold med, rette tekster, priser, uploade dokumenter, filer og billeder. Du kan selv at opdatere din webside. Man kan sammenligne det med at skrive/rette et brev på computeren.

Derfor…

Der findes en del forskellige Open Source CMS løsninger – Joomla, Drupal, Umbraco og WordPress er et udsnit af de mest populære og vi har valgt at fokusere på WordPress fordi det kan tilbyde alt fra simple sider til gallerier og blogs.